Llenguatges i harmonies

Les bases teòriques que necessites

Per a un bon seguiment de les classes d'instrument és altament recomanable fer el llenguatge i/o harmonia corresponent al nivell.

Iniciació a la música (a partir de 0 anys)

Curs dirigit als més menuts, els qui mitjà de jocs i cançons comencen a veure els primers conceptes musicals, com el nom de les notes o el valor de les figures. Es treballa la psicomotricitat i el moviment del cos en l'espai. També es van coneixent els instruments que podrà  estudiar.

Llenguatge musical

Amb aquest curs l'alumne aprèn a destriar les nocions bàsiques que constitueix el llenguatge musical, a identificar les notes, a interpretar les partitures i a treballar el ritme i l'oïda.

Iniciació a l'harmonia

L'alumne aprèn els primers conceptes de l'harmonia i comença a experimentar la instrumentació, composició, improvització i l'autoaprenentatge. Es treballa el ritme, la lectura, la veu...

Harmonia adaptada

Es tracta d'un curs molt específic amb nocions bàsiques i avançades d'harmonia moderna adaptades a un instrument concret (Guitarra, Baix, Piano, Teclats...)

Harmonia moderna

Es treballa la improvització, la composició i el coneixement dels arranjaments. Es veuen estils com el jazz, el blues o el rock.