Agrupacions instrumentals:

L'Aula compte amb una llarga experiència en formació d'agrupacions instrumentals que data des de l'any 1983. Ha donat lloc a formacions com Soulmates, Living 4 this o Trencant Silencis i ha participat en diferents events i projectes d'altres entitats, encarregant-se de la música en directe de musicals i altres actuacions. En l'actualitat estan en marxa diversos combos i duets.

Per tal de poder aconseguir bones agrupacions instrumentals és obligatori fer un instrument per formar part d'aquestes, i d'igual forma, és altament recomenable l'estudi del llenguatge corresponent al nivell.

 

Història de les orquestres de l'Aula

L'any 1983 la Mª Carmen Soler va crear i dirigir la primera agrupació instrumental de l'Aula anomenada orquestra l'Amistat. Des d'aleshores les activitats musicals de l'Aula es van encaminar a formar part d'aquest grup de músics.

Diverses i nombroses han estat les activitats en les que han participat les orquestres. Cal destacar la gravació de varios discs en els anys 1990 (Paloma en vuelo), 1992 (Niños del mundo), 1995 (Sueños de amor), 2008 (Aquí ens tens), 2012 (Així interpreto), 2015 (We love Rock&Roll), 2019 (Seguim endavant), la participació en diferents concursos, les actuacions al Palau de la Música Catalana els anys 1997 i 1998 o la música en directe del musical We love Rock & Roll al 2015 o El Científic boig i la màquina del temps al 2018.

A partir de l'any 2004, en Josep Soler i Roca va assumir la direcció de les diferents orquestres i combos, seguint així la línia de l'aprenentatge d'un instrument, per tal de poder formar part d'una d'aquestes agrupacions instrumentals.