Cors l'Amistat

Es tracta d'una de les activitats més arrelades de l'Aula amb més de 50 anys d'experiència i centenars d'actuacions realitzades.

Els Cors Infantil i Juvenil l'Amistat (a partir de 7 anys) estan dirigits per Josep Soler (des de l'any 2001), mentre que la direcció actual del Cor pre-infantil l'Amistat (de 2 a 7 anys) és a càrrec de Mireia Tortajada.

 

Història del Cor l'Amistat

El Cor l'Amistat que data de l'any 1972, ha estat format per més de 4.000 infants i joves que durant tota la seva història han compartit el seu amor i dedicació a la música.

Sota la direcció de Mª Carmen Soler i Sánchez, la seva creadora i des de l'any 2001 d'en Josep Soler, actual director del cor infantil i juvenil, diversos han estat els actes en els que han participat. De tots ells cal destacar les actuacions en diferents concursos intercol·legials durant els primers anys (obtenint sempre els primers llocs); la creació de varis discs els anys 1990, 1992, 1995, 2008, 2012, 2015 i 2019; les actuacions al Palau de la Música Catalana en els anys 1997 i 1998, així com la participació en el Fòrum de les Cultures de Barcelona 2004, amb el tema i vidioclip "Se hará realidad" o els musicals "We love Rock&Roll" de 2015 i "El científic boig i la màquina del temps" de 2018.

Lligats des del començament a l'escola Immaculada Concepció de Gavà, molts han estat els actes d'aquesta escola en els que han participat, actuant en el Sopar de la Fam des dels seus inicis fins enguany, en diferents trobades intercol·legials i amenitzant tots els actes de celebració del seu centenari.

Un altre dels lligams del cor ha estat amb la ciutat de Gavà, ja que han participat en diverses ocasions en les actuacions de la "Festa de la Música", i han col·laborat en diferents actes benèfics i artístics, com els festivals de "Intermón", la marató musical de Gavà a favor de les víctimes del tsunami de l'oceà Índic l'any 2004. També han participat en diferents obres musicals i teatrals, o com a artistes convidats en entregues de premis, com en els premis Nostra Senyora de Bruguers de Gavà l'any 2007 o la trobada de la Gent Gran de 2015.

El cors l'Amistat han vist nèixer a molts bons cantants i actors de musical que sempre han dut una part de nosaltres en el seu carisma i professionalitat. Per a nosaltres sempre ha estat motiu d'orgull ajudar a grans artistes a descobrir el seu talent.

Projectes Actuals

Des de 2001 sota la direcció de Josep Soler, els Cors l'Amistat han anat preparant direfents tipus d'espectacles, presentant els seus treballs dels que cal destacar: "Aquí ens tens", "Així Interpreto" i "Seguim endavant", tres discs que van presentar en tres espectacles on el Cor va poder mostrar el seu potencial. I els musicals de creació pròpia: "We love Rock&Roll" i "El científic boig i la màquina del temps", on els participants, recorríen la història del Rock interpretant els temes més simbòlics d'aquest.

Ja estem esperant la propera sorpressa que de segur ens depàren aquest joves artistes.