Altres activitats i Serveis

Treball vocal

Molt sovint som poc conscients de la importància que té la veu com a eina de treball.
Tot i això, s’acostuma a realitzar activitats amb la veu sense una prèvia preparació vocal. 
Utilitzant la fonoteràpia, el cant i el joc teatral podem tenir una experiència més conscient de les capacitats de la nostra veu, de com utilitzar-la de forma relaxada i natural. 
Els exercicis de foniatria donen una major consciencia de les capacitats d’un instrument del que, sovint, en desconeixem les possibilitats. Amb el cant s’aborda de forma col•lectiva i lúdica una mirada sobre la nostra veu més amplia i amb el joc teatral podem desdramatitzar els problemes que solem tenir a l’hora de comunicar- nos i tenir eines per a resoldre’ls.

Tècniques d'afinació

Amb aquest curs es treballa tant l'oïde com la veu. Mitjançant tècniques i exercicis s'aconsegueix que l'alumne pugui apendre quines són les seves limitacions tonals, sàpiga seguir una melodia amb la veu i aprengui a millorar les seves capacitats innates.

Relaxació musical

En el món actual de presses i extrés la música pot jugar un paper molt important en la nostra vida, ajudant-nos a torbar moments per a relaxar-nos. La relaxació musical és un curs que ens ensenyarà diverses tècniques que mitjançant la música ens permetrant desconectar dels problemes, disminuir l'extrés i otorgar un estat de tranquilitat mental.

Hora d'estudi o assaig

Us oferim la possibilitat de poder venir a estudiar i/o assajar a l'aula. Tots els alumnes matrículats en alguna assignatura poden reservar un espai de l'aula per poder treballar el que aprenen a classes.

Masterclasses i Sortides

Durant el curs solem dur a terme diferents sortides i activitats a l'Aula.

Amb les masterclass apendràs la filosofia i la manera d'entendre la música de la mà de grans músics, que venen a l'Aula a parlar de les seves experiències i a fer una mostra.

Amb les sortides millorem tant l'aprenentatge com la convivència. Per exemple, solem fer Jornades Musicals durant un cap de setmana, per fer un treball intensiu de cara a actuacions o per poder provar diferents instruments o activitats. També fem una acampada d'una setmana a l'estiu on gaudim de l'amistat i la música.